Feest van Licht

Feest van Licht

DAGPROGRAMMA
Elke dag gaan om 12.00 uur de deuren open. In het binnenmuseum kun je je verwonderen over vele unieke kerststallen, afkomstig van Italië tot Thailand en van Afrika tot in Scandinavië. Maar dat zijn niet de enige kerststallen die je hier tegenkomt.

De grootste kerststal van Europa is opgebouwd zoals je deze nog nooit eerder hebt gezien. De meest bijzondere scenes uit het kerstverhaal zijn in vitrines tentoongesteld, zodat je ze van dichtbij en vanuit een andere invalshoek kunt bewonderen. Dus ook als je de grootste kerststal al eens bezocht hebt, is er gegarandeerd weer iets nieuws te ontdekken!

Ook zijn er overdag regelmatig activiteiten voor kinderen, zoals voorstellingen van Professor Bombasticus.

AVONDPROGRAMMA
Bij het Feest van Licht denk je natuurlijk aan licht. Dit komt het beste tot uiting als het donker is, en daarom zijn we elke avond tot 20.00 uur geopend. Bij aankomst word je verrast door de bijzondere verlichting van het binnenmuseum en langs de verlichte buitenroute door het museumpark lijkt het alsof je in een sprookje bent beland. In het bosrijke gebied kom je kunstige lichtobjecten tegen, van gigantische kaarsen midden in de woestijn tot drijvende lichtornamenten op het meer, een waar spektakel!

Feest van Licht

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.