1

't is Wad - Expositie Bax Kunst


-advertentiepositie-



't is Wad - Expositie Bax Kunst

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Van 16 januari tot en met 27 februari is er een nieuwe expositie te bezoeken bij Bax Kunst in Sneek. De eerste expositie van 2021 is een groepstentoonstelling. Het Friese Wad wordt uitgelicht in verschillende verrassende stijlen en technieken. Een verzameling van aan de Galerie verbonden artiesten doen hier aan mee.

De insteek om Friese kunstenaars uit te lichten past in het gedachtegoed van Galerie Bax kunst van de laatste jaren. Steeds meer kunstliefhebbers zijn ook op de hoogte dat in Sneek een grote hoeveelheid Friese kunst van de bovenste plank te zien is.

De exposanten van de aanstaande tentoonstelling zijn: Douwe Elias, Hendrik Elings, Irma Kamp, Gea Koevoets, Tjeerd Landman, Jentsje Popma, Klaas Werumeus Buning, Hiske Wiersma, Gerrit Wijngaarden en Oesje Zegel. Verder worden er keramische vaasobjecten gepresenteerd van Sietske Giliam.

De geselecteerde kunstenaars maakten het mooiste en meest bijzondere van het Friese Wad. Ze bieden de toeschouwer stuk voor stuk hun eigen kijk op deze omgeving. De Wadden worden getoond door de ogen van de kunstenaars.

 Bezoek www.baxkunst.nl

't is Wad - Expositie Bax Kunst
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.