VR-Game Gelderland

VR-Game Gelderland

Ontdek de geschiedenis van Gelderland door het spelen van een virtual reality spel.

Van 21 t/m 31 oktober 2021 is het mogelijk het virtual reality spel "De Schatkamers van Gelderland' te spelen op kasteel Hernen.

Tijdens het spel reizen twee spelers door de tijd met Gelderse historische objecten en beleven spelenderwijs het verhaal van Gelderland. Je kan het spel spelen tijdens de openstellingsuren. Het is niet mogelijk hiervoor te reserveren.

Schatkamers van Gelderland, onderdeel van het Verhaal van Gelderland, maakt het mogelijk om de geschiedenis van de provincie te beleven via een website en een Virtual Reality Game. Bijzondere collectiestukken, beheerd door de vele musea die Gelderland telt, brengen we virtueel bij elkaar. Samen vertellen zij op een vernieuwende en inspirerende manier het verhaal van Gelderland.
https://erfgoedgelderland.nl/schatkamers-van-gelderland/

Entree: Kinderen 4 t/m 18 jaar € 5,00 en volwassenen € 10,00. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen/Museumkaart gratis.

Reserveren: Reserveren verplicht, entreekaartjes zijn HIER te bestellen. Voor deze activiteit hoeft géén coronatoegangsbewijs getoond te worden.

Adres: Kasteel Hernen, Dorpsstraat 40, 6616 AH Hernen. 

Info:  hernen@glk.nl


 

VR-Game Gelderland

Foto: Stichting Vrienden der Geldersche Kasteelen, Ton Rothengatter.

VR-Game Gelderland

Foto: Stichting Vrienden der Geldersche Kasteelen, Ton Rothengatter.