1

Kunstenfestival ArtiBosch




Kunstenfestival ArtiBosch

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op zondag 5 september 2021 zal het Kunstenfestival ArtiBosch weer plaats vinden op de Parade in s Hertogenbosch. Het thema dit jaar is  zondag 5 september 2021 zal het Kunstenfestival ArtiBosch weer plaats vinden op de Parade in s Hertogenbosch.

De Kunstmarkt en het festivalprogramma met diverse optredens gaat dit jaar samen met de gezellige terrassen van de horeca op de Parade.  Ook dit jaar is er, met respect voor de 1,5 meter maatregel, weer een prachtige kunstmarkt met een grote diversiteit aan kunstvormen , exposities en optredens. Voor de jongsten is er ArtiKids waar kinderen zich creatief kunnen uiten. Daarnaast is er een Kunst- en designroute naar kunstinstellingen, galeries en musea in de directe omgeving.

Het thema dat voor 2020 gekozen is luidt: Kleur-en-Rijk. Ook voor 2021 is dit thema nog actief om daarmee een extra kleurrijk impuls aan ArtiBosch te geven. Een aantal kunstenaars hebben een kunstwerk gemaakt dat aan de omschrijving voldoet. Door de jury is de prachtige foto van Christel Smits Wenteltrap als winnaar uitgekozen. Voor  deze ontwerpen en de online expositie verwijzen wij  graag naar onze website.

Locatie
Parade's-Hertogenbosch

 Bezoek debosschezomer.nl

Kunstenfestival ArtiBosch
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.