Open dagen met rondleiding




Open dagen met rondleiding

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Kom in het weekend van 23 en 24 oktober naar Fort Buitensluis in Numansdorp. Tijdens de open dagen zijn er rondleidingen. Het fort is e

Fort Buitensluis in Numansdorp opent opnieuw haar poort En wel op zaterdag 23 en zondag 24 oktober, van 13.00 tot 16.00 uur.
Toegang is gratis.

Dit is waarschijnlijk het laatste weekend van dit jaar dat een bezichtiging mogelijk is, dus benut deze kans.

De rondleidingen zijn intussen volgeboekt, maar u bent van harte welkom om vrij rond te lopen op het Fort. Een kijkje op het dakterras van het Fort is meer dan de moeite waard.

Er is koffie en thee verkrijgbaar en er worden weer heerlijke hamburgers gebakken. Verder is er een informatiestand waar u alle informatie over de verbouwingsplannen van het Fort kunt vinden. We zoeken nog sponsoren en u kunt vriend van het Fort worden. Bij de informatiestand leggen wij u graag uit waarom sponsoring hard nodig is en wat u eraan heeft.

Over Fort Buitensluis
Fort Buitensluis is een uniek monumentaal object aan het Hollandsch Diep. Bekijk de authentieke buskruitmagazijnen en bunkers uit de Eerste Wereldoorlog. Ook het prachtige dakterras met panoramisch uitzicht over het water is zeker een bezoek waard.

 Bezoek www.fortbuitensluis.nl