1

VB Nacht van de Nacht




VB Nacht van de Nacht

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Beleef bos en hei in het maanlicht.

Normaal gesproken is de Tongerense Heide na zonsondergang niet toegankelijk maar voor deze excursie in het kader van de Nacht van de Nacht wordt een uitzondering gemaakt. De boswachter neemt je mee op stap door het donker. Beleef hoe de omgeving verandert als de nacht begint te vallen. De Tongerense Heide ligt ver van verkeerswegen en dorpen en is één van de stilste en donkerste gebieden op de Veluwe. Grijp de kans om in het donker in stilte door het bos te wandelen en zonder te verdwalen weer thuis te komen. Wanneer er geen wolken zijn wordt het extra bijzonder: grote kans dat we dan de Melkweg kunnen zien!

Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

  • Tijd: start om 19:30 uur. Duur: ca. 2 uur.
  • Deelname: 8,00 euro p.p., donateurs GLK 3,00 euro op vertoon van een geldige donateurspas. Deze excursie is niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar.
  • Tip van de boswachter: Stevig schoeisel is aan te raden. Bij harde regen, storm of mist gaat de wandeling niet door.
  • Startlocatie: Parkeerplaats Geldersch Landschap & Kasteelen aan de Boerweg op ca. 250 meter vanaf kampeerboerderij Berghoeve, Veenweg 9, 8162 RJ Epe.
  • Informatie: Tjalling van der Zee, tel. 06-20163760.
  • Reserveren: vooraf online reserveren is noodzakelijk. Dit kan door te klikken op onderstaande reserveerbutton. Doe dit tijdig want er is een beperkt aantal kaartjes.
Corona: voor deelname aan de activiteiten gelden naast de RIVM richtlijnen ook enkele deelnameregels, zodat iedereen veilig kan genieten van onze activiteiten. Lees de deelnameregels.

Reserveren

Wilt u gratis of met korting mee met de excursies? Word dan nu donateur.

 Bezoek www.glk.nl

VB Nacht van de Nacht
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.