1

Beleef de herfst met de online paddenstoelen excursie




Beleef de herfst met de online paddenstoelen excursie

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Het is weer paddenstoelentijd! Maar wat zijn paddenstoelen eigenlijk en waarom zijn ze belangrijk voor de natuur in Nederland? Duik in Het is weer paddenstoelentijd! Maar wat zijn paddenstoelen eigenlijk en waarom zijn ze belangrijk voor de natuur in Nederland? Duik in de wondere wereld van paddenstoelen met Erik Jansen, boswachter op Schiermonnikoog. . Het is weer paddenstoelentijd! Maar wat zijn paddenstoelen eigenlijk en waarom zijn ze belangrijk voor de natuur in Nederland? Duik in de wondere wereld van paddenstoelen met Erik Jansen, boswachter op Schiermonnikoog. Hij vertelt je alles over dit mooie natuurverschijnsel. Wist je dat de paddenstoel alleen het zichtbare deel is van de schimmel? Het grootste gedeelte zit onder de grond. We bekijken allerlei verschillende bijzondere soorten, leren waar je paddenstoelen vindt, en hoe je verschillende soorten kunt herkennen. En natuurlijk krijg je tips waar je ze in het echt kunt spotten!

Hoe reserveer je een plekje?
Boek een ticket voor deze interessante online lezing op donderdagavond 28 oktober om 19.30 uur. De kosten voor deze lezing zijn € 5,- voor leden van Natuurmonumenten en € 7,50 voor niet-leden.

Ongeveer een uur voor aanvang ontvang je op het opgegeven mailadres een link waarmee je via Microsoft Teams kunt deelnemen aan deze online lezing. Een account of speciale software zijn niet nodig. Zodra je op de link klikt, opent hij automatisch in je internetbrowser en kun je als gast de presentatie bijwonen.

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Beleef de herfst met de online paddenstoelen excursie
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.