1

AFGELAST- Kerstopbouw


-advertentiepositie-



AFGELAST- Kerstopbouw

» Let op: deze activiteit is voorbij «

AFGELAST - Wat een voorbereiding, wat een teamwork, maar vooral wat een grote boom! Elk jaar weer wordt Cannenburch in duizenden fonkel

AFGELAST - Wat een voorbereiding, wat een teamwork, maar vooral wat een grote boom! Elk jaar weer wordt Cannenburch in duizenden fonkelende lichtjes gehuld en jullie krijgen de kans dit te zien! De meeste lichtjes stralen in de 4,5 m hoge kerstboom in de Ontvangsthal, wel 4000 lampjes en bijna 1000 ballen. In 3 dagen tijd werken ongeveer 16 vrijwillige collega’s volgens het draaiboek van het decoratieteam aan de feestelijk gedekte tafels, prachtige decoratie en sfeervolle bloemstukken. 

Tijden rondleiding: 13.30 en 15.00 uur. Max 15 bezoekers per tijdslot.

Entree: € 12,00 voor volwassenen, kinderen 4 t/m 18 jaar € 5,00.
Donateurs en Museumkaarthouders hebben gratis toegang tot het kasteel.

Duur en toegankelijkheid: De looproute duurt ongeveer 1 uur. Door de vele trappen is Cannenburch in kerstsfeer helaas niet geschikt voor bezoekers die slecht ter been zijn.

Locatie: kasteel Cannenburch, M. van Rossumplein 4, 8171 EB Vaassen.

Informatie: Kasteel Cannenburch is in de wintermaanden beperkt telefonisch bereikbaar. Jaarrond kunt u uw vraag per email stellen via: cannenburch@glk.nl

Belangrijk: Bezoekers vanaf 13 jaar moeten een geldig coronatoegangsbewijs en identiteitsbewijs tonen. Het kan zijn dat we vragen op sommige plekken een mondkapje te dragen.

 

 Bezoek www.glk.nl

AFGELAST- Kerstopbouw
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.