Bezoek de enige èchte Pakjesboot van Sinterklaas


Bezoek de enige èchte Pakjesboot van Sinterklaas

De enige echte “Pakjesboot 12” van Sinterklaas komt van woensdag 24 t/m zondag 28 november naar Rotterdam. Stap aan boord en kom een kijkje nemen wat er nu écht gebeurd in de Pakjesboot.

Sinterklaas heeft alle kinderen gemist en nodigt ze van harte uit om aan boord te komen van zijn stoomboot. Op de gezellig versierde boot zijn de Pieten druk bezig. De cadeautjes liggen opgestapeld of worden nog snel ingepakt. Maar waar is Sinterklaas? Is hij in zijn slaapkamer? Of is hij pepernoten aan het proeven in de kombuis? Misschien is hij wel in zijn werkkamer, waar hij achter zijn bureau werkt aan het grote boek van Sinterklaas? Vergeet je verlanglijstje niet mee te nemen want je komt de Sint vast tegen.

Een bezoek aan de Pakjesboot is mogelijk van woensdag 24 t/m zondag 28 november. Reserveren is verplicht en kan via https://www.pakjesboot.nl/rotterdam Een reservering voor de Pakjesboot is alleen geldig voor een bezoek aan de Pakjesboot op de gereserveerde datum. We houden ons aan de geldende maatregelen. Tijdens de Pakjesbootdagen zijn er beperkt tijdsloten beschikbaar voor het Mariniersmuseum. Reserveren kan door een regulier museumticket te boeken via de site mariniersmuseum.nl.