ONE The Musical


ONE The Musical

Een adembenemend liefdesspektakel met o.a. Soy Kroon , Nienke Latten, Edwin Jonker, Peter Lusse en Jasper Kerkhof. In het eerste LED-Box Theater in de wereld: de met LED-walls gecreëerde, all-around performance laat je musical beleven als nooit tevoren. Waanzinnige muziek, fantastische songs, geweldige choreografie en sensationele free runners maken de beleving compleet.

ONE is een ongekend visueel en muzikaal spektakel. Het publiek bevindt zich letterlijk middenin het verhaal en beleeft musical zoals nooit tevoren. Maar ONE is bovenal een weergaloos, tot de verbeelding sprekend liefdesverhaal tussen Amon, een stoere arbeider aan de bouw van de piramide en de rebelse prinses Mira, dochter van de legendarische koning Cheops.

ONE is ook het verhaal van een volk dat tot het uiterste wordt gedreven en uiteindelijk in opstand komt tegen haar machthebbers. En ONE is het verhaal van de meedogenloze vizier Hemioenoe die zich verliest in zijn honger naar macht en maar een manier ziet om zijn doel te bereiken: trouwen met de dochter van Koning Cheops: prinses Mira.
Cheops is verantwoordelijk voor het meest tot de verbeelding sprekende monument op aarde, de Grote Piramide, en hij stelt alles op alles om zijn opdracht, zijn droom te kunnen verwezenlijken en daar uiteindelijk de hoogst mogelijke prijs voor betaalt die een God op aarde kan betalen…

ONE The Musical

Foto: ONE The Musical © Mladen Pikulic