1

Kindertheaterfestival De Sprookjestuinen




Kindertheaterfestival De Sprookjestuinen

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Kindertheaterfestival De Sprookjestuinen van Drenthe
Kom en laat je betoveren!
Dit seizoen staan alle tuinen weer in bloei. Maar let op! In sommige tuinen gebeurt dit jaar iets magisch... Tijdens het betoverende kindertheaterfestival De Sprookjestuinen van Drenthe op 16 en 17 juli komen sprookjes tot leven in verschillende tuinen in Drenthe. Met leuke sprookjesvoorstellingen voor kinderen en hun ouders of grootouders, sprookjesachtige tuinen en een vrolijk kabouterdorpje.

Prinses Sprakeloos en de verschillende regenboogfeeën komen uit Letterland gevlogen om tuinen in Havelte en Uffelte te betoveren.

Prinses Sprakeloos komt naar Drenthe!
Prinses Sprakeloos komt naar Drenthe vanuit Letterland, het land waar sprookjes worden geschreven en waar Letterlutjes wonen. Ze neemt zeven regenboogfeeën en een heleboel sprookjes mee! Samen betoveren ze de tuinen in Drenthe tot echte sprookjestuinen met leuke kindertheatervoorstellingen en sprookjesavonturen. Kom en laat je betoveren!

Welkom regenboogfeeën uit Letterland
Dit jaar heten prinses Sprakeloos en haar gevolg uit Letterland je aan het begin van het sprookjesweekend van harte welkom tijdens de grote openingsvoorstelling met kindertheater, zang en dans.

Bekijk dus vóór je naar de sprookjesvoorstellingen gaat de avonturen van Prinses Sprakeloos en de sprookjesfiguren. Loop over de rode loper onder de bloemenboog door en kom in de wereld van sprookjes! Prinses Sprakeloos is dol op sprookjes. De lakeien mogen op haar kroontje, cape en schoenen passen, maar haar Sprookjesboek, die houdt ze bij zich. Daar staan alle verhalen voor het festival in! De regenboogfeeën blazen honderden bellen met prachtige regenboogkleuren. De Letterlutjes op gouden ballen zijn er al en ook de sprookjesfiguren zijn in afwachting van de prinses en haar verhalen. Maar waar is ze eigenlijk? Vinden we haar op tijd? En wat staat er in haar sprookjesboek?

Wanneer zijn de voorstellingen?
Start je sprookjesweekend op 16 juli om 11.00 uur bij de schaapskooi in Havelte met de gratis openingsvoorstelling met Prinses Sprakeloos, de zeven Regenboogfeeën en verschillende sprookjesfiguren. De sprookjesvoorstellingen in de tuinen starten vervolgens op 16 en 17 juli om 13.00 uur, 14.30 uur en 16.00 uur.

Entree
Entree: €4,50 per voorstelling. Kaartjes voor de voorstellingen in de Sprookjestuinen zijn online te koop via www.sprookjestuinen.nl en tijdens de sprookjesweekenden bij de verschillende tuinen. Op de site vind je ook meer informatie over het festival en alle voorstellingen. Of kijk op Facebook en Instagram. Kom en laat je betoveren!

 Bezoek www.sprookjestuinen.nl

Kindertheaterfestival De Sprookjestuinen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.