Ontmoet de boswachter in het Weteringse Broek




Ontmoet de boswachter in het Weteringse Broek

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Kom op zaterdag 21 mei naar het Weteringse Broek en ontmoet de boswachters! Kom op zaterdag 21 mei naar het Weteringse Broek en ontmoet de boswachters!. Ontdek de nieuwe natuur in het Weteringse Broek. Bij natuur speel- en picknickplaats Klein Drenthe (ook wel fietsknooppunt 66 genoemd), in de driehoek van de Terwoldseweg, Drostendijk en Lochemsestraat in Beemte Broekland, staan de boswachters klaar om meer te vertellen over de natuurontwikkeling en om bezoekers mee te nemen voor een wandeling door het gebied. 

Huifkar, wandelen, waterdiertjes zoeken en popcorn poffen

Start bij natuur speel- en picknickplaats Klein Drenthe en maak kennis met de boswachters van Natuurmonumenten. Behalve voor volwassenen is er ook voor kinderen genoeg te beleven. Ga mee op avontuur met de boswachter of maak zelf popcorn boven het vuur.  

Stap in de huifkar om vervolgens bij de eerste halte Teugse Broek uit te stappen voor een wandeling met de boswachter door de gebieden Teugse Broek en Het Hul. Of stap iets later uit bij het gebied Beemterdal voor een wandeling met de boswachter door het Beemterdal en Broeklandse Kapel. Kinderen kunnen hier bij de poel waterdiertjes zoeken met de boswachter.

De huifkar rijdt continu rond zodat bezoekers na de wandeling of het waterdiertjes zoeken weer kunnen instappen voor een ritje naar beginpunt natuur speel- en picknickplaats Klein Drenthe. De toegang is gratis. In verband met de beperkte parkeerruimte aan de Drostendijk bij het Drostendal raden we iedereen aan op de fiets of te voet te komen.

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Ontmoet de boswachter in het Weteringse Broek
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.