Boerenmarkt op Vroeg




Boerenmarkt op Vroeg

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Kom zaterdag 21 mei naar de Boerenmarkt op Vroeg. Boeren & producenten uit de Kromme Rijnstreek laten hun lokale producten zien, ruiken Vroeg Boerenmarkt 21 mei

Zaterdag 21 mei vindt in Bunnik van 10-16 uur de traditionele boerenmarkt bij Vroeg weer plaats. In het bunkerveld naast Vroeg zullen boeren en producenten uit de regio hun waren laten zien, ruiken en proeven. Het beste wat de Kromme Rijnstreek te bieden heeft aan heerlijke kazen, worsten, verse groenten, fruit, zoetigheden en andere mooie producten.


jong & oud
Er is voor iedereen iets te doen tijdens deze markt. Het belangrijkste is natuurlijk dat bezoekers de heerlijkste en eerlijkste producten uit de regio zien, ruiken en proeven. Boeren en producenten uit de streek rond Bunnik zijn present tijdens de boerenmarkt. Onder andere de volgende bedrijven staan in de tuinen van Vroeg: Vernooij Fruit - Kaasboerderij De Brienenshof Hommeles bierbrouwerij uit Houten - Vroeg met bakkerij producten Utrechts Zwamsap Truffelproducten van ViaViv Landwinkel De Achterdijk Soapstar Salgerij Lempers - Biologische wijnen van Weldam Wines Pindakaas van Max Oudwijker kazen - en vele anderen.

Er is deze dag ook aan de kinderen gedacht, er worden dit jaartwee spingkussens geplaatst. .

_________________

note:

Meer info over de locatie, de deelnemers en de organisatoren vindt u hieronder of op vroeg.nl/boerenmarkt
Voor vragen over dit evenement kunt u terecht bij Harold@vroeg.nl 06-29451030

Info Vroeg
Vroeg ligt bij Amelisweerd, een prachtig stukje Nederland tussen Utrecht en Bunnik. Op een mooie dag trekt deze omgeving volop gezinnen die met opa, oma en de kinderen willen genieten van al het natuurschoon. De boerderij is werkelijk fantastisch gerestaureerd en heeft een eigen bakkerij waar elke dag vers brood gebakken wordt. Dit brood krijg je voorgeschoteld bij het eten maar kan je ook in de eigen winkel kopen. Net als andere streekproducten als jam, honing, sappen en snoep. Voor kinderen is het hier extra leuk omdat ze ook een kijkje in de keuken of de bakkerij mogen nemen. Bij Vroeg eet je eenvoudige gerechten als boerderijkip, Zeeuwse mosselen of smaakvolle vegetarische gerechten.

Combineer deze boerenmarkt met een bezoek aan het nabijgelegen Fort bij Vechten, waar het Waterliniemuseum is gevestigd.




 

 Bezoek www.vroeg.nl

Boerenmarkt op Vroeg
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.