OERRR Eten uit de natuur in ’s-Graveland

OERRR Eten uit de natuur in ’s-Graveland

Wandel mee met de boswachter en ga op zoek naar eetbare planten uit de natuur en bak een broodje boven een knapperend vuurtje. Deze wan Wandel mee met de boswachter en ga op zoek naar eetbare planten uit de natuur en bak een broodje boven een knapperend vuurtje. Deze wandeling duurt ongeveer 1,5 uur en is geschikt voor gezinnen met kinderen vanaf 4 jaar..

Wandel mee met de boswachter en ga op zoek naar eetbare planten uit de natuur.Wilde planten? Lekker!Veel wilde planten in Nederland zijn eetbaar, sommige zijn zelfs lekker! Wil jij weten wat je uit de natuur kunt eten? Tijdens deze wandeling van minimaal 1,5 uur kom je erachter. Deze activiteit is geschikt voor gezinnen met kinderen vanaf 4 jaar.Landhuis, bos & plantBehalve een prachtig bos en statige landhuizen staan er als je goed zoekt allerlei eetbare planten op de ’s-Gravelandse Buitenplaatsen. Veel planten die je normaal over het hoofd ziet, zijn eigenlijk erg lekker.Tijdens een rondwandeling over buitenplaats Boekesteyn laat de boswachter je van alles eetbaars zien. Verzamel eetbare planten en maak aan het eind een lekkernij om heerlijk op te peuzelen en bak een broodje boven een knapperend vuurtje. Ga na deze activiteit gratis ravotten in Speelnatuur van OERRR of breng een bezoek aan restaurant BrambergenHandig om te weten
  • Deze activiteit is geschikt voor gezinnen met kinderen vanaf 4 jaar. Zowel de volwassene als de kinderen melden zich aan als deelnemer.

  • Koop van tevoren je tickets online.

  • Honden kunnen niet mee.

  • Zorg dat je een kwartier van tevoren aanwezig bent.

  • Wil je zelf met een groep op pad? Kijk dan bij onze groepsuitjes.

OERRR Eten uit de natuur in ’s-Graveland

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.