1

Rotterdamse Dakendagen




Rotterdamse Dakendagen

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Tijdens de Rotterdamse Dakendagen kun je het dak op! Ruim 35 daken (inclusief de Rotterdam Rooftop Walk) in Rotterdam zijn tijdens het festivalweekend te bezoeken. Voor de verschillende programma-onderdelen koop je apart tickets. Op je ticket staat de (start)locatie vermeld en het tijdstip waarop je wordt verwacht. Voor gratis programma hoef je geen tickets te kopen en je ook niet aan te melden.

Het programma is ingedeeld in Dakenroutes, Tours en Specials.
- De Dakenroutes zijn wandelingen of fietstochten door de stad, langs drie daken die voor je zijn geselecteerd. Eenmaal op het dak ontdek je, naast het uitzicht, verrassend festivalprogramma en interventies.
- Bij een Tour wordt je op de daken rondgeleid door een gids, die je alles vertelt over het gebouw, het dak en de omgeving.
- Specials zijn bijzondere evenementen op daken zoals theater of concerten. Maar ook hele andere dingen. Eigenlijk alles wat geen Route of Tour is.

Luchtpark Hofbogen is het festivalhart, waar je gedurende het weekend gratis terechtkunt voor festivalsfeer, eten, drinken en een mooi uitzicht.

EDIT: de tickets voor vrijdag 3 juni zijn ondertussen uitverkocht.

 Bezoek rotterdamsedakendagen.nl

Rotterdamse Dakendagen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.