1

Kids Zomervermaak in Assen




Kids Zomervermaak in Assen

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Er valt de hele zomer veel te beleven tijdens Kids Zomermaak in de binnenstad van Assen. Gratis activiteiten voor jong en oud, groot en klein. Van springkussens en spelletjes tot creatieve workshops en kindertheater. En er rijdt ook een gratis pendelbus tussen Assen en omliggende vakantieparken. Assen is het perfecte uitje voor het gezin!

Zaterdag 13 augustus gecanceld vanwege de hitte!

Gratis vermaak in het centrum
Van 9 juli tot en met 3 september 2022 is het Kids Zomermaak in Assen. Op iedere woensdag en zaterdag van 11:00 tot 17:00 staan vijf plekken in de binnenstad vol met leuke kinderactiviteiten. Elke plek heeft een eigen thema. Het Koopmansplein is het Spelletjesplein met onder andere boogschieten en tafelvoetbal. Het Ceresplein is het Klauterplein en staat vol met springkussens. Op het Pomppleintje oftewel Bouwplein zijn altijd mega bouwblokken te vinden. De Brink is het Creatieve plein waar kinderen heerlijk kunnen knutselen. En in de Gouverneurstuin of Cultuurtuin zijn leuke kindertheatervoorstellingen te zien.

Extra tips!
Wat ook zeker de moeite waard is om de bezoeken is het Mega Springkussen Festival op 13 en 23 juli en 3 en 13 augustus. Op deze dagen worden drie van de vijf plekken gevuld met tientallen springkussens! En schrijf zaterdag 3 september maar alvast in je agenda want dan sluit Bartje Bartels, hét boegbeeld van Drenthe, de zomer af met zijn Oudhollandse verjaardagsfeestje.

Pendelbus
Zin gekregen in een tripje naar Assen? Rij de hele zomer mee met de pendelbus naar de binnenstad van Assen. De bus rijdt wekelijks en komt langs alle omliggende vakantieparken. Om je wegwijs te maken in de binnenstad worden er gratis welkomtasjes uitgedeeld inclusief een stadsplattegrond met daarop de leukste tips en speciale aanbiedingen.

Meer weten over het Kids Zomervermaak in Assen of de pendelbus? Bekijk www.ditisassen.nl voor alle informatie.

 Bezoek ditisassen.nl

Kids Zomervermaak in Assen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.