Enschede Lights Up




Enschede Lights Up

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Enschede Lights Up is een 2 kilometer lange lichtroute langs bijzondere lichtprojecties. Gratis en voor iedereen! Dé mogelijkheid om Enschede letterlijk in een totaal ander licht te zien en ondertussen de stad beter te leren kennen.

Tijdens deze gratis route loop je van donderdag 14 t/m zondag 17 december in de avond door een lichtbelevenis in Enschede. Door verschillende technologieën weet je niet wat je ziet op verschillende locaties in de binnenstad.

Kenmerkende gebouwen en locaties in Enschede worden voorzien van bijzondere kunstzinnige licht-, laser- of videoprojecties en ondersteuning van muziek. Denk aan projecties die verhalen uitbeelden, magische lichtshows op muziek en er is zelfs een bankroof te zien die nooit heeft plaatsgevonden, maar jij wel deel van uit kunt maken! De route wordt afgemaakt met verrassend straattheater, diverse kraampjes voor eten en drinken en een culturele kerstmarkt.

Kom op donderdag 14 december t/m zondag 17 december tussen 17:00-22:00 uur naar Tourist Info Enschede aan de Langestraat 41. Hier kun je tijdens deze avonden gratis een routeboekje afhalen en hier is het startpunt van de route. De route is dan ook digitaal beschikbaar.

 Bezoek www.uitinenschede.nl

Enschede Lights Up
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.