Holiday on Ice: SUPERNOVA


-advertentiepositie-



Holiday on Ice: SUPERNOVA

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Kleurrijke feesten, een razende winterstorm en de oneindige kosmos. Na zes jaar afwezig is het weer tijd voor een spectaculaire ijsshow van Holiday on Ice! Stap in een wereld vol winters avontuur en geniet van de energieke voorstelling SUPERNOVA. Ga mee op reis en maak kennis met het melkwegstelsel en haar exotische bewoners.

De schaatsers gaan dit jaar een stapje verder en zijn niet alleen óp het ijs te vinden maar er ook boven! Daarnaast kom je ogen en oren te kort door de veelzijdige projecties en de innovatieve technologieën. Deze geven het podium namelijk een extra dimensie.

De voorstelling op het ijs is vanaf 8 december te zien in Groningen, vanaf 15 december in Rotterdam, vanaf 22 december in Den Bosch, vanaf 28 december in Amsterdam en vanaf 5 januari in Maastricht. En leuk nieuws: Holiday on Ice heeft dit jaar haar ticketprijzen bevroren! Dit betekend dat de show SUPERNOVA voor dezelfde prijs is te zien als zes jaar terug. Zo kun je met een gerust gevoel genieten van dit ijsspektakel.

 Bezoek holidayonice.com

Holiday on Ice: SUPERNOVA
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.