Vier de Winter bij Archeon




Vier de Winter bij Archeon

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Geniet van een oer-Hollandse winter in Archeon. Proef de ouderwets gezellige wintersfeer met een dag vol activiteiten en vermaak. Laat je onderdompelen in de betoverende sfeer van het winterse verleden, of je nu de prehistorie, de Romeinse tijd of het middeleeuwse stadje Gravendam verkent.

Tijdens ‘Vier de Winter‘ is er volop vermaak en vertier in de prehistorie, Romeinse tijd en middeleeuwen. En je kan een bezoek nemen aan de schaatsbaan van maar liefst 425 m2! Stap terug in de tijd met de tentoonstelling ‘There is no planet B’, te zien in het Badhuis.

Kerstdagen in Archeon
Vier kerst in Museumpark Archeon met een heerlijke familie of bruisende kerstbrunch! De kerstbrunch is inclusief GRATIS entree voor Archeon. De Kerstman komt langs en voor de kinderen is een speciaal programma en een extra buffet met hun favoriete gerechten. Na de brunch heb je ruim de gelegenheid om het park te ontdekken, zo zijn er vele ‘Vier de Winter’ activiteiten in de middeleeuwen, de prehistorie en de Romeinse tijd. Loop een rondje door het badhuis en de bekijk het Zwammerdam Restauratiewerf met de échte Romeinse Zwammerdamschepen.

Wees snel met boeken, want de tickets gaan hard!

 Bezoek archeon.eu

Vier de Winter bij Archeon
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.