Schrijvers op het fort


-advertentiepositie-



Schrijvers op het fort

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Jan Brokken vertelt op zondag 26 maart op Fort Sabina over zijn boeken, de personages en de achtergronden van zijn verhalen. #fortsabina #janbrokken Schrijver Jan Brokken vertelt op zondag 26 maart over zijn boeken, de personages en de achtergronden van zijn verhalen.

Naar verwachting weer een interessante en gezellige middag. Al eerder gingen Adriaan van Dis, Arthur Japin, Ronald Giphart en Annejet van der Zijl hem voor. Jan start zijn lezing om 14.00 uur in de Tour Model van Fort Sabina.

Kaarten per persoon 12,50 euro.

De kaarten zijn hier verkrijgbaar: https://tickets.hetfortsabina.nl/event/522  of bij Boekhandel het Rozemarijntje in Willemstad.

Over Jan Brokken

Jan Brokken (1949) is schrijver van romans, reisverhalen en literaire non-fictie. Werk van hem wordt in twintig talen vertaald, van Duits en Deens tot Chinees en Russisch. Vier van zijn boeken zijn verfilmd. De Italiaanse boekverkopers riepen I giusti (De rechtvaardigen) uit tot beste non-fictieboek van 2021. The Guardian roemde The Just als een . The New York Times prees Jungle Rudy als een meesterwerk van verhalende non-fictie. Met Baltische zielen schreef hij een baanbrekend en grensverleggend boek, met De vergelding kantelde hij het beeld van een dorp tijdens de oorlog. In het huis van de dichter en Mijn kleine waanzin behoren tot zijn aangrijpendste boeken, met De tuinen van Buitenzorg en De kampschilders beschreef hij aan de hand van zijn familiegeschiedenis het einde van het koloniale tijdperk. Voor La Repubblica is Jan Brokken

 Bezoek fortsabina.nl

Schrijvers op het fort
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.