1

Maak kennis met Taoist Tai Chiâ„¢ kunsten


-advertentiepositie-



Maak kennis met Taoist Tai Chiâ„¢ kunsten

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Maak kennis met Taoist Tai Chiâ„¢ kunsten en voorkom uitval door stress.

Fung Loy Kok Taoist Tai Chi Nederland houdt maandag 27 maart van 20.00 tot 21.00 uur een open huis. Iedereen is welkom om dan kennis te maken met Taoist Tai Chiâ„¢ kunsten in gymzaal 4 van het Philips van Horne, Herenstraat 289 te Weert, ingang via de parkeerplaats.

Steeds meer mensen melden zich ziek door psychische klachten. Het gevoel dat iemand aan een bepaald beeld moet voldoen is de afgelopen jaren toegenomen. Daarnaast zorgt het huidige personeelstekort voor steeds meer werkdruk en stress. Dit zijn allemaal redenen waardoor de kans op uitval toeneemt.

Beoefening van Taoist Tai Chiâ„¢ kunsten helpt uitval door stress te voorkomen. Deze bewegende meditatie vermindert stress en helpt om innerlijke rust te vinden. Fysiek en mentaal maakt het je energiek, evenwichtig, sterk en soepel.

Fung Loy Kok Taoist Tai Chi Nederland maakt deze kunsten toegankelijk voor iedereen die hiervoor open staat. De bewegingen zijn voor iedereen geschikt, ongeacht leeftijd of conditie. Meer info op www.taoist.nl.

 Bezoek www.taoisttaichi.org

Maak kennis met Taoist Tai Chiâ„¢ kunsten
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.