1

Hunting for Vintage




Hunting for Vintage

» Let op: deze activiteit is voorbij «

EIN-DE-LIJK is het weer zover! Tijdens het paasweekend organiseert De Handelsfabriek ‘Hunting for vintage’! Een supergezellig vierdaags vintage event voor interieurliefhebbers. Deze editie komt in een ander jasje, met nog meer vintage en nog meer FUN!!

De Handelsfabriek is een superleuke, sfeervolle fabriekshal in Tolbert met unieke, originele vintage of handgemaakte meubelen en woonaccessoires. Alle items worden met zorg uitgekozen en hebben een eigen verhaal.

Tijdens dit event presenteert De Handelsfabriek de tofste vintage items vanuit het buitenland en is er natuurlijk een leuke sale. Dit combineren we met overheerlijke tapas, wijn & bier proeverij, livemuziek en een leuke koffie barista.

Deze editie staan er meerdere creatieve ondernemers met passie voor hun eigen unieke product. Live worden de mooiste, ambachtelijke creaties gemaakt. Daarna schuif je aan bij één van de Interieurstylistes voor gratis advies. Ook voor kinderen is er genoeg te doen bij Hunting for Vintage!

Een greep uit de activiteiten:
• New stock en sale van De Handelsfabriek.
• Onze eigen kaarsenmaker maakt live de mooiste kaarsen.
• Interieurstylistes helpen je om het plaatje compleet te maken.
• Creatieve ondernemers: keramiek, glas in lood, vintage kleding, leren tassen, sieraden, vintage voertuigen en stationery.
• En nog meer: barbier, Coffee bar, livemuziek en tapas & drinks.
• Speciaal voor kinderen: kaarsen in de mooiste kleuren, speel- en knutselhoek, schminken, springen op het springkussen of chillen in de bios!

Kom op 7, 8, 9 en 10 April bij De Handelsfabriek in Tolbert voor HET gezelligste interieurevent van het Noorden. Gratis entree voor jong & oud. Alle dagen geopend van 10:00 tot 19:00 uur.

 Bezoek www.de-handelsfabriek.nl

Hunting for Vintage
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.