rondleiding op Fort Giessen


-advertentiepositie-



rondleiding op Fort Giessen

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op maandag 3 april ben je welkom van 9.30 - 11.30 uur op Fort Giessen voor een rondleiding. Elke maand organiseren we de eerste maandag van de maand: een ochtend speciaal voor alle toeristisch ondernemers en vrijwilligers uit Altena. We ontmoeten elkaar en leren nieuwe dingen.

Op maandag 3 april ben je welkom van 9.30 - 11.30 uur op Fort Giessen

De maand april staat in het teken van de opening van het fortenseizoen. Daarom leek het ons toepasselijk om deze maand Fort Giessen te bezoeken. Het fort richt zich op natuurbescherming en educatie, is in eigendom van Brabants Landschap en is het meest zuidelijk geleden fort van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Ook is het sinds juli 2021 Unesco Werelderfgoed.

Speciaal voor ons openen ze de deuren op maandagochtend en zal een vrijwilliger een rondleiding verzorgen. Leer alles over de Eerste Wereldoorlog rondom het fort. We bezichtigen de loopgraven en de kruitkamers en ontdekken de bijzondere natuur op en rondom het fort.

Locatie:

Fort Giessen
Giessensesteeg 2
4283 HP Giessen

Hopelijk zien we jullie op 3 april Opgeven voor deze bijeenkomst is niet nodig. Zorg wel dat je er om 9.30 uur bent, anders mis je de start van de rondleiding f de koffie.

rondleiding op Fort Giessen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.