Corso Zundert 2023


-advertentiepositie-



Corso Zundert 2023

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Corso Zundert is het grootste corso van de wereld. Héél Zundert staat bol van de activiteiten op elke eerste zondag van september.

Terwijl zondag 's morgens de wagens naar het tentoonstellingsterrein manoeuvreren om zich te verzamelen voor de optocht, starten in de ochtend de activiteiten. Deze vinden plaats in het dorp en op en rond de route van de optocht. Zo is er een jaarmarkt met talloze kramen en verspreid over heel Zundert wordt er straattheater verzorgd. Zij vermaken het publiek met hun theateracts. Daarnaast zorgen verschillende blaaskapellen voor de nodige muzikale klanken.

In het begin van de middag start de grote optocht. Tijdens de tweede doorkomst op het Oranjeplein worden bij de hoofdtribunes de prijzen bekend gemaakt. Alleen de winnaar mag stoppen en geeft zich over aan de ‘Zundertse Jubel’. Na de optocht is het tentoonstellingsterrein geopend en vindt u verder vertier bij de diverse horeca.

En ook op maandag kunt u de hele dag het tentoonstelingsterrein bezoeken. Er vinden dan ook presentatierondes plaats. Tijdens de presentatierondes zijn de corsowagens te bekijken in vol ornaat, met figuratie, beweging en muziek. Gedurende de hele dag zijn gidsen beschikbaar die u rondleiden langs de wagens.

Kom en laat u betoveren tijdens het grootste Corso ter wereld. Wij heten u van harte welkom!.

 Bezoek corsozundert.nl

Corso Zundert 2023
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.