1

MozFest House kinderprogramma




MozFest House kinderprogramma

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Je bent nooit te jong om ergens iets van te vinden. Daarom organiseren we samen met Stichting Wijsneus en KidsRight op 21 juni een kids programma tijdens MozFest House. MozFest is hét evenement voor iedereen die wil strijden voor een meer humane digitale wereld.

Op woensdagmiddag is er in de tuin van de Tolhuistuin van 15:00 - 17:00 een tof programma voor kinderen. Dus neem je kinderen gerust mee die middag!

Locatie; Tuinhuis, Tolhuistuin, Tolhuisweg 3, Amsterdam

15:00 - 17:00: Maak je eigen robot
Kom knutselen onder begeleiding: maak je eigen robot! Je mag de gemaakte werken natuurlijk mee naar huis nemen. (6-12 jaar)

15:00 - 17:00: Wordt een podcast-ster!
Ga aan de slag en leer hoe je zelf een podcast maakt en opneemt. Je gaat hiervoor ook op pad om voorbijgangers en deelnemers van MozFest vragen te stellen over bijvoorbeeld AI of sociale media. Aan het einde van deze workshop ben je een ware podcast-ster. (9-12 jaar)

16:30 - 17:30: Kunnen robots onze vrienden worden?
Wat vind jij eigenlijk van de online wereld? Wat vind je er leuk aan en wat vind je er vervelend aan? Wat vind je van AI en denk jij dat robots in de toekomst onze vrienden kunnen worden? We willen graag het gesprek aan gaan met jou over de toekomst van de digitale wereld. (8-14 jaar)

 Bezoek www.mozillafestival.org

MozFest House kinderprogramma
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.