BethelFair Veenendaal


-advertentiepositie-



BethelFair Veenendaal

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Kom dat zien, kom dat zien! Op zaterdag 7 oktober 2023, vanaf 10:00 uur, vindt de spectaculaire BethelFair plaats en je wilt hier absoluut bij zijn!

Deze fair heeft werkelijk alles wat je hartje begeert. Van heerlijke eetkraampjes met sappige hamburgers, knapperige frietjes en verrukkelijk gebakken vis, tot een markt met een diversiteit aan kraampjes waar je de meest unieke items kunt vinden. Of je nu op zoek bent naar handgemaakte sieraden, vintage kleding, kunstwerken, bloemen of gebak, je zult hier zeker slagen!

Maar dat is nog niet alles. Speciaal voor de kinderen zijn er tal van leuke activiteiten georganiseerd. Van springkussens tot schminken, en van spelletjes tot ponyrijden; er is genoeg te beleven om de kleintjes de tijd van hun leven te bezorgen. Ook is er ieder uur een bingo met fantastische prijzen, en terug van weggeweest… een kinderkaart!

En alsof dat nog niet genoeg is, vervolgen we de avond met een spetterende veiling vanaf 18:30 uur. Hier kun je bieden op de meest exclusieve en bijzondere items die je nergens anders zult vinden. Van appeltaarten tot een weekendje weg op Texel, een dagje uit met de dierenarts of een boottocht in Friesland inclusief picknick; van kunstwerken tot unieke ervaringen, de veiling heeft voor ieder wat wils.

En dan, als afsluiter en klap op de vuurpijl, de grote verloting! Terug van weggeweest met schitterende prijzen, met als superhoofdprijs een ballonvaart voor 2 personen.

Dus zet zaterdag 7 oktober 2023 met dikke letters in je agenda en verzamel al je vrienden en familie. De BethelFair belooft een dag vol plezier, lekker eten en unieke vondsten te worden. Mis het niet!

Tot ziens op de BethelFair!

BethelFair: 10:00 / 17:00 uur
KinderFair: 10:00 / 16:00 uur
BethelVeiling: 18:30 / 20:30 uur
BethelLoting: 20:30 / 21:30 uur

 Bezoek www.bethelfair.nl

BethelFair Veenendaal
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.