Dutch Media Week Xperience Days: Gaming & Esports




Dutch Media Week Xperience Days: Gaming & Esports

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Dit jaar vindt de eerste editie plaats van de Xperience Days: Gaming & Esports. Deze dag staat volledig in het teken van gaming en de game-industrie.

Zo vindt, in samenwerking met H20 Esport campus, de finaledag plaats van de Rocket League competitie, waar professionele teams van 3 spelers het tegen elkaar opnemen voor de prijzenpot van 5000 euro. Daarnaast vinden in de diverse theaterzalen workshops en lezingen plaats, gegeven door game-gerelateerde opleidingen en gamestudio’s. Hier krijg je inzicht in de beroepen die mogelijk zijn binnen de game-industrie en welke vooropleiding je daarvoor kunt volgen. Je kunt lezingen en workshops verwacht van Power Unlimited, Unlocked, top streamer Marcella de Bie, Defensie, Guerrilla Games, Team Liquid en Alienware.

In het Mediamuseum van Beeld & Geluid staan diverse racesimulatoren, PC’s en consoles waarop je een breed scala aan games kunt spelen én er is een tentoonstelling ter gelegenheid van het 30-jarig bestaan van Power Unlimited, waarbij je een reis door de tijd van de game-industrie maakt. Je komt klassiekers en nieuwe games tegen, onder begeleiding van een audiotour duik je helemaal in 30 jaar gaming!

Kortom, dit is de dag die je als gamer niet mag missen!

 Bezoek www.dutchmediaweek.nl

Dutch Media Week Xperience Days: Gaming & Esports
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.