Wollig Landleven Winterfair Hippisch Centrum Exloo


-advertentiepositie-



Wollig Landleven Winterfair Hippisch Centrum Exloo

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Wollig Landleven Winterfair Hippisch Centrum Exloo 2023 is een sfeervolle fair die plaatsvindt op zaterdag en zondag 18 en 19 november van 11:00 tot 16:30 uur in het prachtige Hippisch Centrum in Exloo. De fair biedt een breed scala aan producten, creaties en specialiteiten van ruim **120 specialisten**. Als je passie en interesse hebt voor wol, lifestyle en streekproducten, dan is dit evenement een must-visit.

De fair biedt vele activiteiten, waaronder het proeven, ruiken en voelen van wol. Vakmensen adviseren je graag over breien, haken, spinnen of wat dan ook met wol. Daarnaast kun je genieten van diverse streekproducten uit verschillende locaties van het land, zoals diverse Veluwse, Groningse en Drentse streekproducten, kaas uit diverse streken, jams, honingsoorten en nog veel meer.

Loop tussen al het moois en geniet van diverse lifestyle producten zoals kleding, cosmetica, huisdecoraties en kunst, sierraden, tassen en nog veel meer. Laat je inspireren en adviseren door de vakmensen en schaf de leukste dingen aan om uzelf te verwennen of uw woning een leuke upgrading te geven met nieuwe decoraties.

Je kunt genieten van diverse foodtrucks met grillworsten, snacks, broodjes, poffertjes of churros. Er is voor ieder wat wils. Tijdens de fair is er livemuziek van Singer-Songwriter Robert Weston met geweldige country, blues, folk en oldies.

 Bezoek wolliglandleven.nl

Wollig Landleven Winterfair Hippisch Centrum Exloo
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.