Briekantiek in de oude steenfabriek


-advertentiepositie-



Briekantiek in de oude steenfabriek

» Let op: deze activiteit is voorbij «

In een oude steenfabriek gelegen aan de Maas, op een terrein van 3000 m2 vind je de BRIEKANTIEK. De eigenaars hebben allerlei unieke objecten verzameld. In eerste instantie voor zichzelf en later ook voor de verkoop. En dat doen ze al sinds 1970!

De uitgebreide individuele collectie bestaat uit decoratief, industrieel ijzer en antieke bouwmaterialen, tuinornamenten en beelden, zelf ontworpen tafels. Ook bijzondere meubels en kachels uit veel landen, antiek, verlichting, vintage, kunst, design. De afdeling Tribale Kunst is ontstaan uit hun eigen collectie en komt onder andere uit Afrika, Nieuw-Guinea, Indonesiƫ, Nepal, India. Een soort "uitdragerij-museum", dat je niet in woorden kunt weergeven. Een sfeer die je zelf een keertje moet gaan proeven - om zelf te ontdekken waarmee je je woongenot kunt verhogen.

De gratis koffie en thee staan altijd klaar!

BRIEKANTIEK te Heerewaarden ligt in het smalste stukje tussen "Maas en Waal". Combineer een bezoek met een fiets- of wandeltocht in de omringende natuur, grenzend aan natuurgebied De Voorn.

 Bezoek www.briekantiek.nl

Briekantiek in de oude steenfabriek
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.