Kerstcircus Enschede


-advertentiepositie-



Kerstcircus Enschede

» Let op: deze activiteit is voorbij «

De liefde voor het kerstcircus in Enschede kent geen grenzen. Naast alle ‘Tukkers & Twentenaren’ weten ook onze oosterburen tijdens de kerstvakantie, met veel belangstelling en waardering, het kleurrijke tentencomplex met zijn feeërieke verlichting te vinden. Bij aankomst in het Volkspark ervaart iedereen, al bij het naderen van de grote “chapiteau” een gezond stukje spanning.

Hans Klok spreekt van een “thuiswedstrijd” en is daarom voor eigen publiek extra gemotiveerd: “Mensen hoeven niet te vliegen, ik breng Las Vegas naar Enschede.” Met sidekick Kevin Gorczynski – mimespeler, acteur en danser – voegt Klok een onweerstaanbaar, nieuw komisch element aan zijn magische acts toe. Kevin Gorczynski is clown én Pamela Anderson (maar dan beter). Met een keur aan topartiesten is dit het hoogtepunt waar Hans, sinds zijn terugkeer naar Nederland, naartoe heeft gewerkt. En u kunt erbij zijn!

Eenmaal binnen valt te genieten van vele extra’s in de voortent. De warme ontvangst in de sfeervolle foyertent, met een gezellige oudhollandse kinderattractie en volop versnaperingen in de restauratie, staan borg voor een unieke totaalbeleving. Kortom: het zal je ook deze 3e editie aan niets ontbreken. Met natuurlijk als hoogtepunt de fantastische circusshow waarvoor inmiddels een keur aan nationale en internationale topartiesten is vastgelegd.

 Bezoek www.nederlandsekerstcircussen.nl

Kerstcircus Enschede
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.