De Vilsterse Landrotten Speurtocht voor kinderen!




De Vilsterse Landrotten Speurtocht voor kinderen!

De ‘vilsterse landrotten speurtocht’ speciaal voor gezinnen met kinderen is dit jaar nieuw! Het is een prachtige route door het landgoedbos waarbij onderweg actief opdrachten en mysterieuze raadsels worden opgelost.

De Vilsterse Landrotten Speurtocht!
De ‘vilsterse landrotten speurtocht’ voor gezinnen met kinderen is dit jaar nieuw! Het is een prachtige route door het landgoedbos waarbij onderweg actief opdrachten en mysterieuze raadsels worden opgelost. De route is helaas niet begaanbaar voor wandelwagens, houdt u daar rekening mee.

Het uiteindelijke doel is het vinden en openen van de verborgen ‘schatten’ waarna de kinderen aan het einde van de speurtocht hun verdiende beloning in ontvangst mogen nemen. Kinderen mogen verkleed komen als ze dat leuk vinden. Naderhand kunnen de kinderen zich uitleven op de vele aanwezige springkussens op het feestterrein!

Genummerde pijlen en routeplattegrond
De routes zijn te bewandelen aan de hand van genummerde routepijlen die corresponderen met een duidelijke routeplattegrond die u van ons meekrijgt.

Vanaf nu kan je ook digitaal navigeren
Installeer voor aanvang de app ‘komoot’ op je mobiel en maak vervolgens een gratis account aan. Scan de QR-code op de routeplattegrond die je van ons meekrijgt met je camera. Klik vervolgens op de link die verschijnt in je camerabeeld, de route opent zich in de app Komoot en vervolgens klik op de groene knop ‘navigatie starten’. Zo simpel is het!

Afstanden en starttijden
3 kilometer (gezins-editie): starten tussen 10.00 en 12.00.

Start- en ontvangstbalie
In de feesttent op ‘De Tip’ (het weiland voor de kerk), Vilsterseweg 12 te Vilsteren.

Parkeren
Parkeren is mogelijk rondom de kern van Vilsteren (afstand tot startbalie is 250m tot 500m). Volgt u de evenement verwijsborden van Vilsteren Bruist. Bij de diverse wegafsluitingen (vanwege het event Vilsteren Bruist) mag u doorrijden naar de kern Vilsteren om daar op aanwijzing van de verkeersregelaars te kunnen parkeren in de daarvoor aangewezen weilanden.

Inschrijven
Het is fijn wanneer u zich vooraf online wilt inschrijven zodat u verzekerd bent van een routeplattegrond en wij goed voorbereid zijn op het aantal deelnemers. Via de website www.vilsterenbruist.nl kunt u zich inschrijven.

Kosten
Voor de 3km gezins-editie zijn de kosten €7,50 per gezin. De kosten zijn inclusief de routeplattegrond en gratis toegang tot het evenement Vilsteren Bruist.

Honden
Honden zijn toegestaan mits deze zijn aangelijnd.

 Bezoek www.vilsterenbruist.nl

Fotograaf: Kaartje2Go Blog
Fotograaf: Kaartje2Go Blog