1

Ontwikkel-Dag




Ontwikkel-Dag

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Soms wil je een dag op pad. Een dag iets anders dan anders. Je kunt naar de sauna gaan of een boswandeling maken. Je kunt een cursus of workshop doen of naar een museum… De mogelijkheden zijn eindeloos. Ga je samen dan is veel leuk om te doen. Ga je alleen, dan is het voor sommige mensen al lastiger om deze dingen te doen.

Alleen of samen kunt je ook iets héél anders doen.

Wat als je in één dag jezelf verder ontwikkelt? Beter in je vel komt te zitten? Nieuwe energie en mogelijkheden ontdekt om je eigen situatie en opties te verbeteren?

Dat kan op een Ontwikkel-Dag bij Bepper.

Hoe ziet zo’n dag eruit?

Je bent welkom vanaf 09:15
We beginnen echt om 09:30 en eindigen om 17:30
De groep bestaat uit minimaal 6 en maximaal 8 personen per dag.
Na een korte kennismaking starten we met het in kaart brengen met de dingen die je bezighouden. Via het Bepper Bord maak je een keuze voor jouw focus-van-de-dag.
Je gaat aan de slag met jouw focus-van-de-dag, dit gebeurt door verschillende oefeningen, soms voor jou alleen, soms in tweetallen, soms plenair. Hiervoor worden verschillende methodes en werkvormen ingezet, maar we zullen met name gebruikmaken van Positive Intelligence om jou via verschillende kanten te laten kijken, voelen en ontdekken hoe jij verder komt met betrekking tot jouw focus-van-de-dag.
Aan het einde van de dag nemen we afscheid voor nu en ga je met nieuwe energie, nieuwe inzichten en concrete acties met betrekking op jou focus-van-de-dag naar huis.

 Bezoek bepper.eu

Ontwikkel-Dag
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.