Mopsentref

Mopsentref

๐ŸŽซ ๐—”๐—ฎ๐—ป๐—บ๐—ฒ๐—น๐—ฑ๐—ฒ๐—ป: https://forms.gle/exu44D2TRfLfwp7N8

๐ŸŽ‰ ๐˜‹๐˜ฆ ๐˜”๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ง: ๐˜ด๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ช๐˜ซ ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ง๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ต๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ!
Let op: bij slecht weer wordt de wandeling verzet naar een andere datum!

๐Ÿพ ๐—œ๐—ป๐—ณ๐—ผ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐˜„๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ป๐—ด
Op 26 mei 2024 maken we een wandeling in het Limburgslandschap โ€˜de Maascoridorโ€™ in Venlo. Verzamelen vanaf 11:00 uur bij de parkeerplaatsen van Kynologen Vereniging Venlo en omstreken Canida aan de Genooyerweg 37 te Venlo. De wandeling start om 11:15 uur.

De wandeling is ...
* tussen 2 โ€“ 2.5 km;
* geschikt voor hondenkarren/kinderwagens;
* de Duitse grens wordt niet gepasseerd;
* los laten is op eigen risico!

Parkeren is gratis, er zijn voldoende parkeerplekken. Er is geen oplaadpaal voor elektrische autoโ€™s (wel in de buurt, zoals bij McDonalds). De locatie is ook bereikbaar met OV: ongeveer 300 meter van een bushalte.

๐Ÿด ๐—›๐—ผ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฐ๐—ฎ ๐—ป๐—ฎ ๐˜„๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ป๐—ด
De wandeling zal eindigen bij Kynologen Vereniging Venlo en omstreken Canida. Voor de baasjes zal er voor een kleine prijs eten en drinken klaarstaan. Eigen eten en drinken is niet toegestaan! Het is verplicht om per persoon tenminste รฉรฉn consumptie te nemen.

De honden kunnen op deze locatie los rondlopen. De locatie heeft een enorm groot grasveld en is omheind.

๐Ÿฅ‡ ๐— ๐—ผ๐—ฝ๐˜€๐—ฒ๐—ป๐—ฟ๐˜‚๐—ป ๐—ป๐—ฎ ๐—น๐˜‚๐—ป๐—ฐ๐—ต
Voor het eerst wordt er een mopsenrun georganiseerd. Welke mopshond is het snelste? De mopshonden worden in groepen verdeeld. De winnaar van een groep gaat in de finale-groep strijden om een prijs.

๐˜‹๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ณ๐˜ถ๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ต๐˜ข๐˜ณ๐˜ต ๐˜ข๐˜ญ๐˜ด ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ณ๐˜ถ๐˜ด๐˜ต๐˜ช๐˜จ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ง๐˜ต.

๐Ÿ“ธ ๐—™๐—ผ๐˜๐—ผโ€™๐˜€
Tijdens het evenement maakt Pamela van den Heuvel fotoโ€™s. Deze fotoโ€™s zullen op de Facebookpagina Mopsentref gedeeld worden. Door deel te nemen aan het evenement ga je hiermee akkoord. Originele bestanden kunnen worden opgevraagd.
Als je tijdens het evenement ook fotoโ€™s maakt, dan kan je de fotoโ€™s uiteraard delen via de Facebookpagina Mopsentref.

๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๏ธ ๐—ง๐—ผ๐˜ ๐˜€๐—น๐—ผ๐˜
Voor het evenement wordt per gezin (onafhankelijk van de grote van het gezin en het aantal mopshonden) een kleine vergoeding gevraagd. Dit om de Mopsentref en Mopsentref Halloween Pawty in stand te kunnen houden. Aanmelding is pas definitief na betaling. Je ontvangt op een later moment nog een uniek entreebewijs. Kosteloos afzeggen kan tot en met 12 mei 2024.

Steeds vaker wordt gevraagd of de evenementen ook voor andere hondenrassen zijn of als het hondenbroertje/zusje is toegestaan. Alleen mopshonden zijn toegestaan!

Als je vragen hebt of jouw aanmelding wil wijzigen, dan kan je een e-mail sturen naar mopsentref@gmail.com.

 Bezoek www.facebook.com

Foto: Mopsentref
Foto: Mopsentref