Pop-up paasexpositie met speurtocht




Pop-up paasexpositie met speurtocht

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Als je tussen 15 maart en 1 april over de Brink in Assen loopt, word je verrast door prachtig versierde paaseieren. Dit jaar staan er ook weer kleinere eieren bij de winkeliers en is er een speciale paasspeurtocht te doen. Alle kinderen kunnen met deze ingevulde speurtochtkaart een gratis ijsje ophalen. Extra leuk dit jaar is het paasevenement op eerste & tweede paasdag! Twee dagen vol gezelligheid met de paashaas.

Pop-up paasexpositie op de Asser Brink
De scholengemeenschap CS Vincent van Gogh in Assen organiseert, onder regie van kunstdocente Karin Kingma, voor de vierde keer een pop-up expositie met prachtig beschilderde reuze-paaseieren op de Brink. Dit jaar zijn er opnieuw vele kunstwerken te bewonderen van scholieren van scholieren uit Assen. De expositie wordt op vrijdag 15 maart om 15.30 uur officieel geopend door burgemeester Marco Out. Iedereen is welkom om hierbij te zijn!

De paasspeurtocht met gratis ijsje
Doe tussen 15 maart en 1 april mee aan de speciale speurtocht en ga op zoek naar de kleinere eieren die verstopt zijn bij verschillende winkeliers in de binnenstad. Haal je speurtochtkaart bij de VVV Assen en schrijf hier alle antwoorden op de speurtochtvragen op. Heb je de speurtochtkaart helemaal ingevuld? Lever deze in bij de VVV Assen en haal hier een muntje op waarmee ieder kind een gratis kinderijsje kan scoren bij Spekjes&Zuurtjes, Demi Gelato of Toscana IJssalon.

Paasevenement voor het hele gezin
Geniet op 31 maart en 1 april van nóg meer paasactiviteiten op de Brink. Loop de speurtocht met een extra cadeautje als beloning, kom knutselen met eieren en ga op de foto met de paashaas. Gratis plezier voor het hele gezin!

 Bezoek www.ditisassen.nl

Pop-up paasexpositie met speurtocht
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.