Good Old Time(r)s Rit 2024




Good Old Time(r)s Rit 2024

Op zaterdag 6 juli a.s. is het zover! De 5e editie van the Good Old Time(r)s rit. Doet u (weer) mee?

Evenals in de vorige edities bezorgt u, als trotse eigenaar van een oldtimer of young-timer, in de ochtend de bewoners van diverse zorginstellingen een geluksmomentje. Zij zullen genieten van het showen van uw prachtige bolides. En de zorginstellingen maken van het evenement een feestje!

Daarna kunt u, samen met andere liefhebbers van klassieke voertuigen, genieten van een puzzelrit die dit jaar zal gaan over het hart van de Veluwe.

Dit evenement bestaat dit jaar uit twee onderdelen:

1. Bezitters van oldtimers of young-timers worden uitgenodigd om hun prachtige bezit tijdens een Old/Young-timer Parade te laten zien. Vanaf 10:30 uur bent u welkom bij diverse zorginstellingen van Putten. De bewoners zullen genieten van de pracht en praal en kunnen eventueel zelfs een klein rondje meerijden: zo maakt u er een echt geluksmomentje van! Uiteraard zijn hieraan geen kosten verbonden. U dient u hier echter wel voor op te geven, zodat wij een mooie verdeling bij de zorginstellingen kunnen maken.
2. Daarna bieden wij voor de oldtimer- en young-timer-berijders vanaf 11:30 uur een leuke puzzelrit in het Hart van de Veluwe. U puzzelt de route naar een heerlijke lunch en daarna van de lunch-locatie naar de finish, waar u een feestelijke afsluiting met een hapje en drankje wordt aangeboden.
De opbrengst van de inschrijfgelden (€ 25,- p.p.) en de sponsoropbrengsten van de puzzelrit komen volledig ten goede aan de Stichting Gelukkig Ouder Worden in Putten. (www.gelukkigouderworden.org)

Voor één van deze of beide evenementen kunt u zich opgeven (tot uiterlijk 26 juni 2024) via onderstaande link naar het aanmeldingsformulier: https://tinyurl.com/geluksrit

U kunt ook per mail contact opnemen met marja@gelukkigouderworden.org

 Bezoek gelukkigouderworden.org

Stichting Gelukkig Ouder Worden. Foto: Shutterstock
Stichting Gelukkig Ouder Worden. Foto: Shutterstock
Stichting Gelukkig Ouder Worden. Foto: Shutterstock
Stichting Gelukkig Ouder Worden. Foto: Shutterstock