1

Speel en Bunkerpark Groede Podium


-advertentiepositie-Speel en Bunkerpark Groede Podium

Speel en Bunkerpark Groede Podium

Groede Podium is een verrassend groen speel- en bunkerpark waar oorlogsverhalen op een speelse manier tot leven komen. Het park is dagelijks gratis toegankelijk. De bunkers uit 1942 zijn als stille getuigen van de Tweede Wereldoorlog een belangrijk onderdeel van het park en vragen erom op ontdekking te gaan.

Een heerlijk groen speelpark waar kinderen eindeloos ravotten, dieren ontmoeten en avonturen beleven. Al spelend komen ze meer te weten over de Tweede Wereldoorlog. In het Speel- en Bunkerpark Groede nabij Breskens kunnen kinderen naar hartenlust ravotten. Op de boomstammen, avontuurlijke speeltoestellen en in de waterspeeltuin. De bunkers van de Atlantikwall en de looppaden in het park maken het extra spannend. Dierenliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij de pauwen, geitjes, konijnen en hangbuikzwijntjes.

Smullen in t Hoofdkwartier d plek om te smullen. Voor de kleine trek is er een tosti of uitsmijter en tijdens de borrel schenken we graag een streekbiertje van Dutch Bargain uit Groede, met daarbij een overheerlijke bitterbal van de Ambachterie. Het open en transparante karakter van het restaurant zorgt ervoor dat je je verbonden voelt met het park en de Zeeuws-Vlaamse natuur.

Openingstijden
Het Speel- en bunkerpark is een openbaar park en daarom bij daglicht dagelijks vrij toegankelijk.

Adres
Groede Podium
Gerard de Moorsweg 4
4503 PD Groede

 Bezoek www.groedepodium.nl

Foto geüpload door gebruiker.
Foto geüpload door gebruiker.