1

Avondopenstelling | Museumweek




Avondopenstelling | Museumweek

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Avondopenstelling | Museumweek

Het Waterliniemuseum opent op 5 april haar deuren voor een speciale avondopenstelling ter ere van Museumweek 2024. Tussen 18:30 en 21:30 uur kunnen bezoekers genieten van een unieke kunstervaring, waarbij verschillende kunstenaars hun talenten tentoonstellen.

Deze bijzondere avond biedt een gevarieerd programma

1. Spoken Word Performances: Laat je meeslepen door krachtige woorden en pozie. Patrick Abma en Tesse Reversma zullen hun verhalen delen met het publiek.

2. Vertoning van de prijswinnende documentaire VAART Een ode aan stadsnatuur van Suzanne van Leendert. Suzanne richt zich op haar directe omgeving, een vaart in de stad Utrecht (de Klopvaart), als het ware haar achtertuin.

3. Interactief Kunstwerk van het Utrechtse collectief Katpatat: Teken mee! Laat je verrassen door de combinatie van kunst en technologie.

4. Lezing over Vleermuizen: Leer meer over deze mysterieuze nachtdieren en hun rol op de forten, gegeven door Hans Nap.

5. Muziek door The Blueglass Band. Luister naar country-folk muziek van Gijs Ravensbergen op de Ravensbergen op banjo gitaar, Arie Rinsema op het glas in lood wasbord en Kai Huiber op banjo bas.

6. Avondrondleiding: Ontdek het museum en het terrein onder begeleiding van een museumgids. Neem je zaklamp mee en verken het gebied in het donker! Meld je ter plaatse aan voor deze rondleiding.

Het Waterliniemuseum nodigt iedereen uit om deze avond te komen ervaren. Of je nu een kunstliefhebber bent, genteresseerd bent in geschiedenis of gewoon nieuwsgierig bent, er is voor elk wat wils. Mis deze kans niet om het museum in een ander licht te zien!

Toegang

  • Toegang: Gratis voor museumkaarthouders tijdens de avondopenstelling.
  • 50% korting op entree voor niet museumkaarthouders (normale prijs volwassenen 11 euro)

Locatie
Waterliniemuseum Fort bij Vechten
Achterdijk 12
3981 HB Bunnik

Voor meer informatie en aanmelding: Bezoek onze website op www.waterliniemuseum.nl .

Aanmelden

Meld je aan door te mailen naar welkom@waterliniemuseum.nl

 Bezoek waterliniemuseum.nl

Avondopenstelling | Museumweek
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.