1

Cultuur, Natuur en Educatie




Cultuur, Natuur en Educatie

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Cultuur, Natuur en Educatie

Tijdens het weekend van het verdedigingserfgoed nodigen wij je uit om kennis te maken met Fort Penningsveer. Dit landgoed van 5 hectare natuur vlak bij Haarlem maakt deel uit van de Hollandse Waterlinies. Het UNESCO erfgoed wordt door Ruimtetijd ontwikkeld tot een creatief landschap in ruimte en tijd langs 3 inhoudelijke waarden: Cultuur, Natuur en Educatie.

Een plek waar makers, kunstenaars en jongeren samenkomen om te werken aan creatieve projecten, ook is er een groepsaccommodatie waar je geregeld groepen kinderen kunt aantreffen die in en rond het fort plezier maken en leren over erfgoed, kunst en natuur.

Tijdens het weekend van 20-21 april ben je welkom tussen 10.00 en 17.00 uur, kom het fort en de omliggende natuur verkennen! Wij bieden een avontuurlijke route waarin jullie samen op theatrale wijze het fort kunnen ontdekken en onderzoeken wat de themas ruimte en tijd voor jullie betekenen. Aan het einde van de route ben je samen met je kinderen van harte welkom om zelf in onze houtoven een Penningsveer Pizza te bakken!

Fort Penningsveer biedt mogelijkheden voor overnachtingen en is een uniek buitenverblijf:

Locatie
Fort Penningsveer
Penningsveer 2
2065 AM Haarlemmerliede

 Bezoek fort-penningsveer.nl

Cultuur, Natuur en Educatie
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.