1

Bezoek Fort Lunet aan de Donge




Bezoek Fort Lunet aan de Donge

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Bezoek Fort Lunet aan de Donge

Tandemspeurtocht door vestingstad Geertruidenberg
Ontdek de prachtige vestingstad Geertruidenberg per tandem en meld je aan voor de tandemspeurtocht tijdens het Weekend van het Verdedigingserfgoed.

Voordat je opstapt krijg je nog een duidelijke uitleg over het fietsen met een tandem. Dit lijkt misschien niet moeilijk, maar is stiekem lastiger dan je denkt. Maar juist daarom ook hilarisch en is een glimlach een zekerheid!

Zodra de groep compleet is, worden jullie verdeeld in kleinere groepjes. Nadat de groepjes zijn gemaakt worden GPS-en en navigatiemappen uitgedeeld. Hier krijg je ook nog een heldere uitleg over. Is iedereen op de hoogte? Starten maar!

Je gaat op zoek naar verschillende GPS-punten in de omgeving. Hier maak je teamopdrachten die je terugvindt in je navigatiemap. Ieder groepje gaat opzoek naar dezelfde opdrachtlocaties, maar in een andere volgorde. Zo rij je niet de hele tijd achter elkaar aan, maar kom je elkaar ongetwijfeld tegen. De opdrachten bestaan uit puzzels, vragen over de omgeving en lachwekkende improvisatie opdrachten. Samenwerken en originaliteit staan centraal. Zo scoor je de meeste punten. Het gaat niet om snelheid, maar om goede antwoorden. Heb je alle opdrachten gemaakt? Dan is het tijd voor een pauze op een zonnig terras.

Na een welverdiende pauze is het tijd voor ronde twee. Zoek je groepje bij elkaar en stap weer op de tandem. Er zijn nog genoeg punten te verdienen! Zorg ervoor dat je meer punten haalt dan de andere teams. Ben je klaar? Dan ga je weer terug naar het startpunt. Hier wacht een van onze begeleiders je op. Je levert daar je GPS en je antwoorden in. Je begeleider zal de score bepalen en deze bekendmaken tijdens een ludieke prijsuitreiking inclusief prijs.

Locatie
Fort Lunet
Lunet 2
4941 GG, Raamsdonksveer

Website: Fort Lunet

Website boeken tandemspeurtocht: Uit in Zuid of telefoon: 0162-727040

 Bezoek www.fortlunet.nl

Bezoek Fort Lunet aan de Donge
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.