1

MarnixMarkt




MarnixMarkt

» Let op: deze activiteit is voorbij «

De Marnixkerk en het omliggende parkeerterrein zullen bruisen van energie en enthousiasme, zoals Nely Hoogerwerf, voorzitter van het organiserend comité, enthousiast verklaart: "Het hele concept van de markt is vernieuwd sinds de laatste editie vóór de Corona-pandemie in 2019. We hebben het anno 2024 gemaakt met veel meer interactie, nieuwe ideeën en leuke spellen."
Bezoekers kunnen zich dit jaar verheugen op een breed scala aan activiteiten, waaronder zelf t-shirts maken en bedrukken, haarvlechten, het maken van filmpjes in een green screen studio, sjoelen, raadspellen, schatgraven, schminken en nog veel meer. De MarnixMarkt biedt een uitgebreide selectie aan kraampjes met een verscheidenheid aan producten, variërend van kinderkleding tot boeken, brillen, bloemstukjes, schoonmaakartikelen, kadotasjes, zelfgemaakte oorbellen, kaarten, portemonnees, riemen en planten.
Een hoogtepunt van de dag zijn de veilingen, waar veel gesponsorde items onder de hamer gaan. Daarnaast zal het Christelijk Samengesteld Mannenkoor Zeeland om 10.30 en 13.30 uur een concert geven. En voor de smaakliefhebbers is er een overvloed aan lekkernijen, waaronder kindersnoep, frietjes, saté, fruit, taarten van de voorafgaande taartbakwedstrijd en een scala aan heerlijke producten van bakkerij Koppejan.
Naast al het plezier dient de MarnixMarkt ook een nobel doel, want de opbrengsten gaan naar twee goede doelen: Stichting Hoop voor Albanië en Huis van Vrede Goes. Door deel te nemen aan dit evenement, steunen bezoekers direct belangrijke initiatieven die positieve veranderingen teweegbrengen.
Marnixplein 41, Vlissingen. 9.30 tot 15.00 uur. Alle informatie is te vinden op marnixkerk.nl/markt.

 Bezoek www.marnixkerk.nl

MarnixMarkt
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.