1

Theatershow M-Power




Theatershow M-Power

Na het grote succes van ’Down the Rabbit Hole’ in 2018 gaat Des Unique weer het theater in met een sterke show. In ’M-power!’ duikt Des Unique in het begrip ”empowerment”. Een modieuze term die tegenwoordig veel gebruikt wordt, maar wat betekent het echt?
Gelijkheid, bewustzijn, zelfvertrouwen, groei, verandering, kracht… allemaal begrippen waar wij ons door hebben laten inspireren. Met veel nieuwe, magnifieke arrangementen, messcherpe humor, magische muziekstijlen en natuurlijk megaveel zelfspot neemt Des Unique het publiek mee op een meeslepende ontdekkingsreis. En dat alles met muzikale begeleiding van een machtig mooie live band. Een ervaring die je niet wilt missen!
Op zaterdagavond 1 juni en zondagmiddag 2 juni 2024 zal de show worden opgevoerd in Cultureel Centrum Elckerlyc in Hilvarenbeek. Wij hebben er ontzettend veel zin in!

Des Unique bestaat al meer dan 25 jaar en is uitgegroeid van een kerkkoor naar een vocal group met een breed repertoire. Onze vocal group bestaat uit 17 zangeressen en we heten niet voor niets Des Unique. Iedere zangeres heeft een unieke kwaliteit en uitstraling, waardoor het geheel meer is dan de som der delen. Samen zetten we een performance neer op hoog niveau en staan we garant voor muzikale kwaliteit. In 2020 werden we Brabants Kampioen in een landelijke korenwedstrijd.
In 2022 hebben we bij het BALK Topfestival in Rotterdam de 2e plaats behaald in de topklasse én een prijs gewonnen voor het leukste nummer van de hele dag. En misschien heb je Des Unique ook gezien bij het televisieprogramma Zing! in 2023? Prestaties waar we natuurlijk erg trots op zijn!
Mocht je een voorproefje willen zien, bekijk dan onze auditie van Zing! via de onderstaande link: https://www.eo.nl/artikel/terugkijken-alle-audities-uit-de-eerste-aflevering-van-zing

 Bezoek www.desunique.nl

Fotograaf: Des Unique
Fotograaf: Des Unique
Fotograaf: Jeroen Zijp
Fotograaf: Jeroen Zijp