1

Voorjaarsconcert Art Bird Bigband




Voorjaarsconcert Art Bird Bigband

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Art Bird Bigband speelt vrolijke jazz-voorjaarsmuziek

De Art Bird Bigband brengt op donderdagavond 25 april de bezoekers nog meer in voorjaarsstemming! De bigband speelt bijvoorbeeld ‘It’s o so nice’ en ‘fun time’ van Count Basie en Sammy Nestico, naast natuurlijk verschillende bekende – en minder bekende, bigbandklassiekers. De bigband treedt op in het Dorpscentrum Oegstgeest.

De Art Bird Bigband bestaat al ruim 45 jaar. In de loop van die tijd is een uitgebreid jazz-bigbandrepertoir opgebouwd. Van oude klassiekers, zoals ‘String of Pearls, Texudo Junction’ en ‘Pennsylvania 5-6000’ tot modernere nummers, zoals ‘Just the way you are’ en ‘It’s oh so nice’. Er worden veel nummers van Sammy Nestico en Count Basie gespeeld. Uit dit uitgebreide repertoire wordt een selectie gespeeld. Bandleider Adriaan van der Louw: ‘Dit optreden met verschillende klassiekers en vooral originele arrangementen wordt zoals gebruikelijk weer speciaal. Aan ons zal het niet liggen.’ De leden van de band komen uit Oegstgeest, Leiden, en omstreken maar ook uit Den Haag.

U bent van harte welkom op het ‘Art Bird Bigband voorjaarsconcert’ op donderdag 25 april in het Dorpscentrum Oegstgeest, Lijtweg 9 Oegstgeest. Het concert begint om 20.00 uur. Kaarten aan de zaal €10,-.

 Bezoek www.artbirdbigband.nl

Voorjaarsconcert Art Bird Bigband
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.