1

Kunst kieke 2024 tijdens het Hemelvaart-weekend




Kunst kieke 2024 tijdens het Hemelvaart-weekend

Eens in de twee jaar vindt tijdens het Hemelvaart-weekend de kunstroute ‘kunst kieke’ in Sint-Annaland en omgeving plaats. De route wordt sinds 2009 door Jos Boogaard en haar cursisten georganiseerd.
Op 8 locaties in Sint-Annaland, Scherpenisse en Oud-Vossemeer zijn schilderijen, beelden en keramiek van 24 deelnemers te zien. Ateliers en woonkamers worden als expositieruimte omgetoverd waar de gevarieerde werkstukken getoond worden. In het verleden hebben bezoekers de laagdrempeligheid en de warme ontvangst als heel positief ervaren. In een ongedwongen sfeer kunt u van kunst in een mooie omgeving genieten. ‘Uw Huiskamer’ in Scherpenisse is niet alleen expositieruimte, maar hier kunt u ook voor koffie en iets lekkers terecht.
Alle locaties zijn makkelijk te herkennen aan hun kleurrijke vlaggen. De gehele route is overzichtelijk en heel goed per fiets af te leggen. U kunt de route op elke gewenste locatie beginnen; de cijfers op de flyer geven slechts een adviesvolgorde aan.
Op iedere locatie kunt u een stempel in een uniek stempelboekje zetten; bij bezoek van alle locaties maakt u kans op een gratis schilder-workshop. Voor kinderen is er een speurtocht.
U bent hartelijk welkom en wij hopen u binnenkort te zien! De locaties zijn open op Hemelvaart 9 mei 2024 van 13:30 tot 17:30 uur en op vrijdag 10 mei en zaterdag 11 mei van 10:30 tot 17:00 uur. De toegang is gratis!
Verdere informatie (zoals fietsroute en de flyer van de route met adressen van alle locaties en de exacte openingstijden) is op www.josboogaard.com onder het kopje ‘kunst kieke’ beschikbaar. Startpunt van de route is bij Jos Boogaard, Anna van Bourgondiëstr. 58, 4697CX Sint Annaland, waar u ook informatie over de andere locatieadressen kunt verkrijgen.

 Bezoek www.josboogaard.com