1

Proefles Tai Chi in Smeerling




Proefles Tai Chi in Smeerling

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Meer souplesse, lichamelijke en geestelijke beheersing en van ademhaling naar ademen gaan? Dan is een cursus Tai Chi in de open lucht van Smeerling wellicht iets voor u. Misschien kent u het wel uit China, waar groepen mensen op pleinen en in parken bij elkaar komen en gezamenlijk hun beheersing trainen. Iedereen mag en kan meedoen. We geven donderdag 25 april van 10 - 11.30 uur een gratis proefles om te ervaren wat Tai Chi is. Het is een samenwerking van Westerwolde Beweegt ( Huis voor de Sport) , Natuurmonumenten en Gasterij Natuurlijk Smeerling. Meer souplesse, lichamelijke en geestelijke beheersing en van ademhaling naar ademen gaan? Dan is een cursus Tai Chi in de open lucht van Smeerling wellicht iets voor u. Misschien kent u het wel uit China, waar groepen mensen op pleinen en in parken bij elkaar komen en gezamenlijk hun beheersing trainen. Iedereen mag en kan meedoen. We geven donderdag 25 april van 10 - 11.30 uur een gratis proefles om te ervaren wat Tai Chi is. Het is een samenwerking van Westerwolde Beweegt ( Huis voor de Sport) , Natuurmonumenten en Gasterij Natuurlijk Smeerling..
Tai Chi is geen snelle actie sport, maar traint vooral op beheersing van lichaam en geest. Hans Lauxen is master in Tai Chi en geeft al jaren les. Zijn ervarenheid gaat ons helpen.

Kom je ook naar de gratis proefles? In de groene tuin van de Gasterij in Smeerling.  Misschien ben je daarna wel helemaal 'om' en geef je je op voor de volgende 10 lessen. Die kunnen overal in de prachtige natuur van Smeerling plaats vinden. Prijzen zijn tegen die tijd bekend. Houd Natuurmonumenten, FB Westerwolde Beweegt of de Facebookpagina van de Gasterij in de gaten.

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Proefles Tai Chi in Smeerling
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.