De Sprookjestuinen van Drenthe


-advertentiepositie-



De Sprookjestuinen van Drenthe

Kindertheaterfestival De Sprookjestuinen van Drenthe

Sprookjes komen tot leven tijdens dit kleurrijke kindertheaterfestival. Met een gratis Openingsfeest met sprookjesfiguren, activiteiten en een sprookjesmarkt en kleinschalige kindertheatervoorstellingen in verschillende tuinen.

Tijdens het sprookjesweekend worden zes tuinen omgetoverd tot Sprookjestuinen. In elke tuin kun je om 13.00 uur, 14.30 uur en 16.00 uur een sprookjesvoorstelling van ongeveer een half uur bewonderen. Ontmoet in iedere tuin een regenboogfee en als je geluk hebt, is er ook een sprookjesfiguur waarmee je op de foto kunt. In elke tuin is daarnaast een leuke activiteit te doen. Ga op zoek naar de kikker, doe een speurtocht, kleur een kleurplaat of zoek letters en maak een woord.

Start je sprookjesweekend met het gratis openingsfeest op 19 mei op de Brink in Dwingeloo. Om 10.00 uur start het feest met allerlei leuke activiteiten, een prinses, zeven regenboogfeeën en verschillende sprookjesfiguren. Je kunt dansen, knutselen en je laten schminken. Ook een prinses uit Letterland komt ook op bezoek tijdens het openingsfeest. Ze neemt o.a. Letterlutjes en de zeven regenboogfeeën mee. En misschien komen er ook nog sprookjesfiguren mee uit Sprookjesland. Ook Tante Thee komt op bezoek en er komt een echte Drakentemmer. Op de sprookjesmarkt kun je allerlei leuks en lekkers kopen.

Kom en laat je betoveren!

 Bezoek www.sprookjestuinen.nl

Sprookjestuinen: Prinses en regenboogfeeën. Foto: Alanda de Boer
Sprookjestuinen: Prinses en regenboogfeeën. Foto: Alanda de Boer
Sprookjestuinen: Voorstelling zingende zeemeerminnen. Foto: Martin Peelen
Sprookjestuinen: Voorstelling zingende zeemeerminnen. Foto: Martin Peelen