Rock around the Jukebox Open-Air Market


-advertentiepositie-



Rock around the Jukebox Open-Air Market

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Swing van jukebox naar live optreden, kijk je ogen uit tijdens de Hot Rod show of verken de kraampjes vol lp’s, vintage kleding en andere hebbedingen uit de tijd van toen. Deze 25ste editie pakt het evenement extra groots uit, dus zorg dat je erbij bent!

Shop till you drop op de Open-Air Market
Vintage, retro en rockabilly, het komt samen op de Open-Air Market van Rock Around the Jukebox. of je nu jouw huis of jezelf opnieuw wilt aankleden, hier ben je aan het juiste adres voor kleding en hebbedingen uit de fifties, sixties en seventies. Van flipperkast tot vinyl en petticoat tot polaroid, met meer dan 200 stands uit heel Europa is het volop struinen en speuren geblazen. Toe aan een metamorfose? Neem plaats in de stoel van de zingende kapster en ga voor een nieuwe look. Liever iemand anders in de watten leggen? Houd Rock Around the Jukebox op Facebook of Instagram in de gaten voor een mooie moederdag-winactie!

Dance like nobody’s watching
De naam zegt het al: dit evenement rockt! Er zijn prachtige jukeboxen en lp’s te koop, maar dat is lang niet alles. Rockoustics Band, Eightball Boppers en The Strawmen zetten met hun optredens Autotron op zijn kop. Rock and roll, swing around en boogie woogie. Zet je dansschoenen vast klaar en haast je op 12 mei naar de Rock-‘n-Roll Area, want hier gaan de voetjes van de vloer!

(Her)beleef de happy days op Oldtimersquare
Gaat jouw autohart sneller kloppen van wagens met karakter? Maak tijdens je bezoek aan Rock Around the Jukebox een pitstop bij Oldtimersquare. Op deze plek stelen onder andere Caddilacs, Chryslers en Ford Mustangs de show. Ontmoet trotse eigenaren of deel je passie met (mede)bewonderaars. Gezellige horeca maakt Oldtimersquare de place-to-be om even bij te tanken. Proost, op het goede leven! En daarna door naar de unieke Hot Rod show van Rockin’ Jalopy’s…

Praktische informatie
Op zondag 12 mei 2024 van 10:00 tot 17:00u vindt Rock Around the Jukebox plaats bij Autotron (adres: Graafsebaan 133, 5248 NL Rosmalen). De toegangsprijs bedraagt € 13,00 per entreeticket. Tickets zijn online € 1,00 per stuk voordeliger dan aan de deur. Kinderen tot 12 jaar hebben onder begeleiding van een volwassene gratis toegang. Parkeertickets kosten € 8,00 en zijn online verkrijgbaar via de ticketshop van de organisatie of de parkeershop van Autotron.

 Bezoek rockaroundthejukebox.nl

Rock around the Jukebox Open-Air Market
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.