Boskenniswandeling Het Onzichtbare Bos


-advertentiepositie-



Boskenniswandeling Het Onzichtbare Bos

Het bos lijkt slechts een verzameling bomen, maar is het in werkelijkheid een samenleving van allerlei verschillende organismen. Een maatschappij, waarin net als bij ons, handel wordt gedreven en waar gecommuniceerd wordt, waar gevechten plaatsvinden en voor elkaar gezorgd wordt. Deze gemeenschap is met elkaar verbonden door een ingenieus ondergronds netwerk, zo geavanceerd dat het niet onderdoet voor ons eigen internet.
De processen die hierbij een rol spelen zijn voor ons mensen vrijwel onzichtbaar. Dit blijft dan ook meestal het terrein van de wetenschap. Het Onzichtbare Bos brengt daar verandering in en laat je vanuit een verrassend perspectief naar deze bijzondere wereld kijken.

Een kenniswandeling van Het Onzichtbare Bos is een totale bosbeleving waarbij je al je zintuigen gebruikt en het bos daadwerkelijk ervaart. Het geeft je inzicht in de laatste opzienbarende wetenschappelijke ontdekkingen. De kenniswandelingen zijn voor iedereen toegankelijk, er is geen basiskennis vereist.

Laat je meevoeren op deze spannende reis door onze prachtige bossen en laat je verwonderen. Een ding staat vast, na deze intense bosbeleving verandert je kijk op het bos volledig en worden je toekomstige boswandelingen, zeker weten, een verrassend nieuwe ervaring!

Halverwege de wandeling is er ruimte voor een pauze waarin een lekker kopje koffie en thee wordt geserveerd met daarbij een lekkere koek.

• Voor wie: Iedereen vanaf ± 14 jaar.
• Duur: ± 2,5 uur. Halverwege is er een pauze met koffie, thee en koek.
• Afstand: ± 2,5km.
• Startlocatie: Landgoed Velhorst bij Almen. Aanmelden vooraf is noodzakelijk
• Aanmelden: via de website www.hetonzichtbarebos.nl/aanmelden
• Kosten: € 15,50 p.p. tot 18 jaar € 8,50

 Bezoek www.hetonzichtbarebos.nl

Fotograaf: Walter Donker
Fotograaf: Walter Donker
Fotograaf: Annelieke Le Net
Fotograaf: Annelieke Le Net