Symposium Tongerlohuys over outsider art




Symposium Tongerlohuys over outsider art

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Woensdag 5 juni is er van 11.00 tot 17.00 een symposium georganiseerd in het Tongerlohuys. Aanleiding is de expositie 'Wat een Rijkdom!'. De kunst is gemaakt door de kunstenaars van S&L Zorg, mensen met een beperking. Hun kunst wordt ook wel 'outsider art' genoemd. Maar wat betekent die term nou eigenlijk?

Tijdens het symposium verdiepen we ons in bestaande en toekomstige verbindingen tussen de zorg en de kunstensector. Ook ontdekken en bevragen we de wereld van Outsider Art. Hans Looijen, directeur van het Museum van de Geest, zal het symposium openen. Daarnaast kun je genieten van een voorstelling van Tiuri Compagnie en deelnemen aan diverse inspiratiesessies en rondetafelgesprekken. Wij verzorgen de lunch en afsluitende borrel.

Ben jij als professional op zoek naar een manier om samenwerkingen op te zetten? Wil je inspiratie opdoen, ervaringen delen en partners ontmoeten? Wil je meer leren over Outsider Art en de kunstwerken die momenteel in het Tongerlohuys hangen? Lees meer op de website van het Tongerlohuys (www.tongerlohuys.nl) en meld je aan!

 Bezoek tongerlohuys.nl

Symposium Tongerlohuys over outsider art
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.