1

Kasteelfair Middachten




Kasteelfair Middachten

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Kasteelfair Middachten gaat door!

Kasteelfair Middachten met als thema `Middachten, landgoed in bedrijf´ zal ook dit jaar plaatsvinden en wel van vrijdag 31 mei t.m. zondag 2 juni van 11.00 tot 18.00 uur. Rondom het sfeervolle kasteel en in de tuinen is een outdoor- en lifestyle fair en er zijn demonstraties met o.a. bordercollies en roofvogels. Jong en oud zullen zich uitstekend vermaken!

Proef het landleven
De fair biedt een dag uit waar u het landleven kunt proeven. Naast demonstraties biedt de Kasteelfair ook talrijke kraampjes vol met handgemaakte kunst, interieuraccessoires, streekproducten en verder alles wat met buitenleven te maken heeft.

Voor het hele gezin een dagje uit
Ook voor kinderen is een dagje Middachten een belevenis. Op de buitengracht zullen zij zich kunnen vermaken met kano´s en grote ballen waarin ze over het water kunnen lopen. Lekker uitleven op het springkussen of een ritje maken op een pony. Spannend is het om te kijken naar een uil die geluidloos door de lucht zweeft of de bordercollies die schapen precies op de plek dirigeren waar ze moeten zijn. Maar nog leuker wordt het als je zelf mee mag doen!

 Bezoek www.middachten.nl

Kasteelfair Middachten
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.