1

Kunst aan de Kasteellaan




Kunst aan de Kasteellaan

» Let op: deze activiteit is voorbij «

KUNSTMARKT AAN DE KASTEELLAAN

De Kasteellaan (officieel: Kasteel) is op zondag 4 juli a.s. van 11.00 tot 17.00 uur de locatie van de 'Kunstmarkt aan de Kasteellaan'. Deze - gratis toegankelijke - kunstmarkt biedt in een schilderachtig decor, een breed scala aan kunstwerken in verschillende disciplines, en laat het publiek direct in contact komen met een groot aantal kunstenaars. Ze nodigt daar zelfs toe uit.

Aanbod divers en overweldigend
Het aanbod van kunstvormen is zeer divers en overweldigend. Men kan, wandelend langs de kramen, ongedwongen kennismaken met en genieten van schilderijen, keramiek, beelden, tekeningen, fotografie, textielkunst, kleurhoutsnedes en glaskunst. En dat allemaal te zien – en te koop – nabij de mooiste plek van het dorp Heeswijk Dinther, Kasteel Heeswijk.

Voordelen
Kunstmarkt aan de Kasteellaan is laagdrempelig en gratis te bezoeken; de kunst wordt er tegen betaalbare prijzen aangeboden en er wordt geen provisie gevraagd.

Kinderkunstkraam
Op de Kasteellaan staat ook een kinderkraam met kunst. Daar hebben kinderen de mogelijkheid kennis te maken met de schilderkunst, en wie weet etaleert uw kind een natuurlijk talent voor kunst.

Muziek bij de kassen
Bij de kassen in de moestuin wordt een tent geplaatst waar gedichten en muziek ten gehore wordt gebracht.

Organisatie
De organisatie van de Kunstmarkt aan de Kasteellaan is in handen van Lies van Boven, Ineke Haffmans, Marijke Schenk en Anne-Marie van Tartwijk.

Kasteelmuseum: rondleidingen
Het kasteelmuseum van Kasteel Heeswijk is deze zondagmiddag via rondleidingen te bezoeken (niet gratis).

Van de kunst alleen...
Op de historische binnenplaats bij de brasserie van Kasteel Heeswijk kan men genieten van een hapje en een drankje: Brasserie Het Koetshuis, de stijlvolle en gemoedelijke brasserie ‘Brasserie Het Koetshuis’, vorig jaar in gebruik genomen, is vandaag vanaf 11.00 uur tot vroeg in de avond geopend, met luxe broodjes, tapas, dranken en gerechten van de uitstekende kleine kaart.

 Bezoek www.kasteelheeswijk.nl

Kunst aan de Kasteellaan
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.